DOE MEE
Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe ambassadeur | Vishandel de Dukdalf

19 januari 2022

Op donderdag 13 januari heeft Vishandel de Dukdalf in Hillegersberg een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. De viswinkel ontving de oorkonde voor het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen. Stefan Hoefnagel en Nathalie van Doorn, eigenaren van de viswinkel, namen de oorkonde in ontvangst van Matthijs den Heijer, voorzitter van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

De ladder beklommen
Stefan is geboren en getogen in het Haagse en is op jonge leeftijd in het visvak terecht gekomen. Toen hij 15 was begon hij met werken in de vis als bijbaantje  en uiteindelijk is hij daarin blijven hangen. In zijn werkende tijd heeft hij verschillende functies binnen de sector bekleedt. Zo is hij visinkoper en kok geweest in een visrestaurant en is hij nu, 28 jaar na de start, eigenaar van zijn eigen viswinkel samen met zijn vrouw. De kneepjes van het vak heeft hij geheel eigenhandig onder de knie gekregen.

Beleving is de sleutel
“Versheid, kwaliteit en service zijn onze topprioriteiten. Vanaf dag één hebben we de schouders eronder gezet. We zetten stevig in op persoonlijk contact en advisering, we hebben altijd verse Noordzeevis in de vitrine liggen en als de klant even moet wachten, dan kan dat onder het genot van een kopje koffie.” Aldus Stefan. Bij de viswinkel maakt verse vis het grootste deel van de omzet uit en het aandeel Noordzeevis is hoog. Van tong tot tarbot en van pieterman tot wilde zeebaars. “We zijn verwend met zo’n Noordzee als achtertuin.” De viswinkel is toegetreden als ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen en ontving een oorkonde voor het met passie aanbieden en actief geliefd maken van Noordzeevis uit Scheveningen.

Matthijs den Heijer overhandigt de oorkonde aan Stefan en Nathalie, eigenaren Vishandel de Dukdalf.